Over ons

Over ons

Frank.news is het nieuwe, open en eerlijke nieuwskanaal over marketing trends en media nieuws van de Candid Group. Een kanaal dat onderzoekt en openbaart, een andere kijk op marketing trends en medianieuws geeft. Niet mainstream, maar innoverend en eigenwijs. Kritisch, spraakmakend en als het moet shockerend. Frank.news opereert volgens de ethische principes van goede journalistiek, maar wij gaan verder waar anderen stoppen. Met verrassende verhalen, nieuws en blogs, onderzoeken, columns, cijfers en analyses.

Geen advertenties

Frank.news is een nieuwskanaal zonder advertenties. Hoewel we regelmatig aanvragen hiervoor krijgen van geïnteresseerde adverteerders, is hiervoor geen ruimte gemaakt in onze vormgeving. Dat is een bewuste keuze. Zo kan Frank.news onafhankelijk van adverteerders en commerciële partijen werken.

Onze missie

Frank.news wil een medium zijn dat staat voor een boodschap, voor een idee. Geen trucs, geen gebakken lucht, gedraai of geslijm. Gewoon Frank. Eerlijk, met open vizier. What you see is what you get.

Allianties

Dat doen we als redactie niet alleen. We hebben journalisten, trendwatchers, bloggers, vloggers, gastcolumnisten, gastschrijvers en tipgevers nodig. Members en partners die net als wij van Frank.news dé nieuwssite voor marketing en mediazaken willen maken.

Onze viewers

Onze doelgroep is iedereen die affiniteit heeft met marketing en media. Zowel alle mensen die in de branche werken, als zij die er zijdelings mee te maken hebben of er gewoon in geïnteresseerd zijn. Media raken ons allemaal. We kijken, luisteren, lezen, surfen, swipen de hele dag. Wie  op Facebook actief is of twittert, is zelf ook een medium. Maar wie bericht er over al die media? Frank.news. Het kanaal waar media zelf onder de loep liggen. Waar al het nieuws uit medialand beschreven, becommentarieerd en geanalyseerd wordt. Of zelf wordt gemaakt.

Wat is Frank?

Frank.news is een nieuwskanaal met openheid in zijn dna en kiest voor een transparante benadering.

De redactie van Frank.news geeft inhoud aan die missie.

We kijken niet terug, maar vooruit.

We schrijven niet over mensen die geweest zijn, maar over mensen die de toekomst bepalen.

We zoeken geen mensen die preken voor eigen parochie, maar wel visionairs met een uitgesproken mening.