Openingsavond TED2016 dinsdag 16 februari in acht bioscopen van Pathé

Openingsavond TED2016 dinsdag 16 februari in acht bioscopen van Pathé
0
0
602
PERSBERICHT 5 februari 2016

De openingsavond van het inspirerende lezingenevenement TED2016 in Vancouver wordt dinsdag 16 februari, 20.00 uur vertoond in acht bioscopen van Pathé. In Amersfoort, Amsterdam, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Groningen en Maastricht. Tickets (17,50 euro) zijn nu te koop via www.pathe.nl en aan de kassa van de bioscopen.

 
Voor de eerste keer komt het wereldwijde fenomeen TED, een bloeiende beweging met originele ideeën om de wereld te veranderen, naar de bioscoop. Dinsdag 16 februari krijgt het bioscooppubliek de unieke kans om de openingsavond te ervaren van TEDs jaarlijkse conferentie. De gastheer van TED2016: Dream in Vancouver is Chris Anderson. In anderhalf uur horen we bekende denkers, artiesten en verhalenvertellers die hun dromen delen met het publiek. Sprekers op de openingsavond zijn schrijfster Ishita Katyal, ondernemer, uitvinder en schrijver Astro Teller, wetenschapper en ondernemer Riccardo Sabatini, componist en muzikant A.R. Rahman, schrijfster en producente Shonda Rhimes, filantroop Dan Pallotta en regisseur, choreograaf en danser Bill T. Jones.

 
TED is een non-profit beweging, waarin sprekers vernieuwende, inspirerende ideeën naar voren brengen in korte en krachtige lezingen van maximaal achttien minuten. TED begon in 1984 als een conferentie over Technologie, Entertainment en Design. Tegenwoordig komen vrijwel alle onderwerpen ter sprake, van wetenschap tot globalisering, in ruim honderd talen. Onafhankelijke TEDx-evenementen verspreiden de ideeën verder door de wereld.
 

MEEPRATEN OVER DIT ONDERWERP? REAGEER

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft