Stéphanie Smit nieuwe managing partner M2Media

Stphanie_2018_frank-news
1
0
3048

Stéphanie Smit is Nico Hilhorst opgevolgd als managing partner bij M2Media. Stéphanie is sinds 2005 werkzaam bij M2Media, waarvan de laatste zeven jaar als Cliënt Service Director en lid van het managementteam. Achter de schermen heeft zij al enige tijd de dagelijkse leiding over het bedrijf.

Nico Hilhorst: "Ik ben trots dat mijn opvolger uit onze eigen organisatie voortkomt. Onze mensen, klanten en partners zijn bij Stéphanie in goede handen."

Nico Hilhorst gaat zich na de overname van M2Media door Candid Group vooral bezighouden met klantvraagstukken en de marketing van de Candid Group (onze moederorganisatie).

Stéphanie Smit startte in 2005 bij M2Media als media-executant na haar studie Communicatie in Groningen. In de daarop volgende jaren werd duidelijk dat ze in het mediavak haar roeping had gevonden. Smit: "Ik wil elke dag het beste uit mezelf en uit anderen halen, zodat klanten heel erg tevreden zijn en blijven. De vraag achter de vraag zoeken en dan het antwoord vinden: daar word ik blij van! Vanzelfsprekend met de focus op de cultuur van onze klanten én het resultaat dat ze voor ogen hebben."

M2Media

PARTNER INFO

SAMEN WINNEN

M2Media is een betrokken full-service mediabureau dat de mediastrategie, -inkoop en -planning verzorgt voor toonaangevende merken zoals Schiphol, Vereniging Eigen Huis, Coop Supermarkten, Welkoop en VGZ.

 

MEEPRATEN OVER DIT ONDERWERP? REAGEER

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft