frank.publishing brengt ‘marketing’ en ‘journalistiek’ bij elkaar

frank.publishing brengt ‘marketing’ en ‘journalistiek’ bij elkaar
0
0
636

frank.publishing, de uitgever van frank.news gaat journalistieke content maken voor bedrijven en merken. We zullen contentadvies, -creatie en -distributie verzorgen voor de gehele markt. We maken daarbij gebruik van de journalisten van frank.news én de marketingspecialisten van de Candid Group.

 
We zijn van nature redelijk bescheiden - vragenstellers - maar onze ambitie is dat niet. Sinds het begin van frank.news zijn we regelmatig benaderd om verhalen te maken voor bedrijven en merken, ook buiten de site om. Dat doen wij met alle liefde omdat we oprecht vinden dat bedrijven goede verhalen móéten maken. Natuurlijk is er voldoende ‘bedrijfscontent’ in de wereld, maar te vaak belanden deze verhalen op, die bijna clichématige, ‘contentberg’. Dat komt doordat ze gaan over het bedrijf zelf in plaats van over een onderwerp waarin de achterban interesse heeft. Het aardige aan journalisten is dat zij al hun hele leven verhalen maken voor die achterban.

Het wordt tijd dat de twee - gescheiden - werelden van journalistiek en marketing van elkaars kwaliteiten gebruikmaken. We hebben de ambitie om de vraag van bedrijven naar goede content en het aanbod van journalisten bij elkaar brengen. Niet door een handige app, maar door een goede contentstrategie, regie en kennis van beide werelden.

 
We volgen de grote contentgoeroes al jaren
We leerden bij frank.news wat onze lezers graag lezen, maar bleven altijd in de buurt van ons eigen ‘merk’. Onze norm is altijd een vraag: zouden we dit verhaal zelf graag lezen, zien of beluisteren? En kan je iets met de informatie? Een criterium dat ook voor ‘bedrijfscontent’ zou moeten opgaan. Sinds het begin van de site schrijven en vertellen we met alle liefde over contentmarketing en volgen de grote contentmarketinggoeroes als Joe Pulizzi, Gary Vaynerchuk en Marcus Sheridan. Van hen leerden we dat de content zelf de basis is en niet de marketingdoelstellingen.

 
Iedereen heeft recht op goede content
Bij frank.publishing verzorgen we journalistieke producties voor bedrijven op basis van onze slogan ‘iedereen heeft recht op goede content’. Denk aan whitepapers, blogs, sponsored story’s, podcasts en video’s. We nemen altijd het merk, het publiek én de concurrentie als basis en maken verhalen die mensen graag lezen, kijken of horen. Bedrijven moeten niet alleen zéggen dat ze ‘een beetje uitgever’ zijn, maar het ook wórden. Onze visie? Beginnen met een goede contentstrategie, bedenk daarna een relevant thema, zet een redactionele organisatie neer en…ga vooral aan de slag.

 
Wil je weten wat frank publishing voor jouw merk kan betekenen? Ga dan naar onze website of neem contact op

met Titus Eikelboom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

MEEPRATEN OVER DIT ONDERWERP? REAGEER

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft