Zes nominaties internationale contentmarketing-awards voor LVB

Zes nominaties internationale contentmarketing-awards voor LVB
162

Trots, dat zijn ze bij LVB op de zes internationale nominaties die ze hebben gekregen. Dit jaar is het contentmarketingbureau vier maal genomineerd bij de CMA International Content Marketing Awards en twee keer bij de Drum Content Awards.

,,Internationaal er bovenuit springen is altijd een beloning,” aldus Aart Lensink, directeur LVB in het persbericht. ,,Deze nominaties vertellen ons dat we de juiste focus hebben voor onze klanten. Het is goed om te zien dat content die concrete doelstellingen behaalt ook door ervaren experts in ons vak wordt gewaardeerd.”

Bij de CMA International Content Marketing Awards 2017 werden 400 inzendingen van 135 bureaus uit 23 landen ingediend. Onder de genomineerden zijn inzendingen uit onder meer het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Hong Kong, Singapore, Australië en dus ook uit Nederland. Op 28 november worden de winnaars in Londen bekend gemaakt. LVB is genomineerd in de volgende categorieën:

Best B2B – Uitblinkers, Ziggo Zakelijk
Best Distribution Strategy – Journey of Blood, Sanquin
Best Video singular – Achter de knoppen bij de Amsterdam ArenA, Nuon Zakelijk
Best Video series – Niets te verbergen, Livera
The Drum, de grootste marketingwebsite in Europa, organiseert dit jaar voor de derde keer de Drum Content Awards. De Award-ceremonie vindt op 7 november plaats in Londen. LVB kan Awards winnen in de volgende categorieën:

Best not for profit / charity content marketing campaign/ strategy – Journey of Blood, Sanquin
Best retail content marketing strategy / campaign – Niets te verbergen, Livera