Vernieuwde versie streamingdienst JUKE

Vernieuwde versie streamingdienst JUKE
6910

JUKE, de radio- en muziekstreamingdienst van Talpa Radio en MediaMarkt, introduceerde op onlangs een vernieuwde versie van de applicatie. Afgelopen zomer lanceerde het bedrijf van John de Mol de eerste public bèta van het premium-onderdeel van de dienst. De afgelopen maanden is gewerkt aan het verbeteren van het platform naar aanleiding van gebruikerswensen.

Via JUKE kun je luisteren naar radiozenders zoals Radio 538, Sky Radio, Radio 10, Radio Veronica, Classic FM, 100% NL, SLAM! en de NPO zenders. De dienst is nu beschikbaar via het web, Sonos en de iOS- of Android-app. Ook liet Talpa weten dat er podcasts via de app te beluisteren zullen zijn in de toekomst.

Naast de standaard JUKE is er ook een premiumdienst. Bijna 50 miljoen nummers zijn beschikbaar via het premium-abonnement, waarmee je ook offline muziek kunt luisteren. Onder meer Ilse DeLange, de 3JS, Maan en Armin van Buuren en radio-dj’s zoals Edwin Evers en Coen & Sander delen hun muziekkeuzes via afspeellijsten met de abonnee. Zo heeft Armin van Buuren onder andere zijn Private Selection Playlist.

,,Door het intuïtieve design en eenvoud in  gebruik wordt streamen van muziek en radio voor iedereen toegankelijk. Je vindt zo snel de muziek die past bij je mood van dat moment, easy as that,” aldus Patrick Goldsteen, Managing Director bij JUKE.