Snapchat gaat Stories overal delen

Snapchat gaat Stories overal delen
0
0
1462

Het aantal Snapchat-gebruikers blijft teruglopen en dus is het bedrijf op zoek naar nieuwe manieren om mensen weer naar het platform te trekken. Snap werkt daarom volgens berichten aan het programma ‘Stories Everywhere’, waarmee publishers Snapchat-content op hun eigen websites kunnen embedden.

Hiermee wordt het bereik van Stories groter en kunnen influencers met hun Snapchat-content publiek bereiken buiten de 178 miljoen dagelijkse Snapchat-gebruikers. Ook zou deze uitbreiding van Stories Snap zelf meer inkomsten op kunnen leveren. Zo zou Snapchat merken kunnen laten betalen voor de verdere verspreiding van Stories op websites van derde partijen.

Met ‘Stories Everywhere’ zou Snap de groei van het aantal gebruikers een boost willen geven. Daarnaast kan het publishers overhalen om content te blijven maken voor het platform. Dat is voor sommigen namelijk geen vanzelfsprekendheid. Zo trok CNN onlangs al na vier maanden de stekker uit de dagelijkse Snapchat nieuwsshow ‘The Update’ vanwege het gebrek aan mogelijkheden om de content te monetizen.
 

MEEPRATEN OVER DIT ONDERWERP? REAGEER

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft