Platform voor ‘programmatic creative video ads’

Platform voor ‘programmatic creative video ads’
116

Het tonen van de juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste persoon. Dat is de kracht van programmatic adverteren. Van de online video ads die op dit moment programmatic worden verhandeld, benut het merendeel deze kracht niet optimaal, zegt het bedrijf in een persbericht. De Nederlandse startup We adapt zegt hier een oplossing voor te hebben.

Dit datagedreven videoplatform genereert op dynamische wijze verschillende video ads en kan deze direct uitserveren naar de verschillende platforms, van online en mobile tot e-mail, social, out of home en TV. Uit het persbericht: ,,We adapt is een van de eerste partijen wereldwijd die dit doet. Adverteerders kunnen met het platform hun video ads significant relevanter maken en gepersonaliseerde video ads aan de consument tonen.’’

CEO en oprichter van We adapt, Maarten Boon: ,,Video is het krachtigste medium voor het overbrengen van een boodschap. Door het gebruik van programmatic creative video is een marketeer in staat om de juiste boodschap, aan de juiste persoon, op het juiste moment, te vertellen. Denk op het gebied van creatie onder meer aan wisselende shots, dynamische edits, layering met graphics, 3D-modellen of dynamische voice-overs. De uiteindelijke samenstelling van de advertentie wordt bepaald aan de hand van de beschikbare data.”