Milka komt met eigen kerstcommercial

Milka komt met eigen kerstcommercial
0
0
660

Het chocolademerk Milka heeft voor zijn nieuwe Europese commercial tijdens de feestdagen de hulp ingeroepen van de Franse regisseur Jean-Pierre Jeunet, bekend van de film Amélie.

 
Het spotje, gemaakt door het Amsterdamse Wieden & Kennedy, vindt plaats in het fictieve Alpendorpje Lilaberg en draait om een jongetje dat zoveel zin heeft in kerstmis dat hij een tijdmachine bouwt om vooruit in de tijd te reizen. Milka sluit hiermee aan in de rij merken die rond de feestdagen een emotionele commercial de wereld in stuurt, zoals John Lewis.

De commercial, of eigenlijk korte film, zal vanaf vandaag tot en met kerst te zien zijn in 13 landen in Europa. Regisseur Jeunet zegt zelf over het project: ,,Om een effectieve film te maken hadden we een goed verhaal nodig, iets wat ik leuk vind, iets wat mij raakt en mij aan het lachen maakt. Dat is goed gelukt bij The Time Machine. De samenwerking met Milka en W&K Amsterdam was enorm prettig en dat zie je terug in het eindresultaat. Het is zelfs één van de favoriete commercials die ik heb gemaakt".

 
Bekijk de Milka commercial hier
 

MEEPRATEN OVER DIT ONDERWERP? REAGEER

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft