‘Meditatiekerstkaart’ van Amazon

‘Meditatiekerstkaart’ van Amazon
0
0
588

Het Amerikaanse creatieve digitale bureau Deutsch bedacht een alternatieve Kerstkaart, een cadeau dat ontspanning brengt aan medewerkers en klanten (en eigenlijk iedereen die Alexa gebruikt). Deutsch creëerde namelijk een meditatieskill voor Amazon Alexa met de naam ‘Holiday Chill’. Dat is weer eens wat anders dan je klanten in een mail de beste wensen geven.

De skill is gemaakt door het bureau en maakt gebruik van diens AI practice, Great Machine. Onder begeleiding van Jack Frost loodst de skill de gebruiker door vier verschillende meditatiesessies, allemaal in relaxte vakantiestijl. Mediteer je liever zonder verteller, dan kun je ook gewoon luisteren naar de rustige wintergeluiden die de app ook biedt. De skill is verspreid onder klanten en medewerkers van Deutsch als ‘Kerstkaart’, maar is ook gewoon vrij beschikbaar in de Alexa app-store. Zeg ‘Alexa, enable Holiday Chill’ en het is voor elkaar.

,,We stimuleren onze medewerkers om te mediteren en aan mindfulness te doen,” vertelt Val DiFebo, CEO van Deutsch’ kantoor in New York. ,,We bieden wekelijks groepsmeditatie aan en krijgen veel positieve reacties over de waarde die dit toevoegt. We maakten ‘Holiday Chill’ met de hoop dat iedereen, van cliënten tot medewerkers tot vrienden en familie, een moment kan vinden om mindful te zijn en innerlijke vrede en balans te vinden tijdens de meest hectische dagen van het jaar.”

Voor een filmpje van ‘Holiday Chill’ moet je even naar de site van Adweek gaan. Daar staan trouwens ook nog andere creatieve manieren om je klanten fijne feestdagen te wensen handig op een rijtje.
 

MEEPRATEN OVER DIT ONDERWERP? REAGEER

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft