Mariah Carey in campagne Hostelworld

Mariah Carey in campagne Hostelworld
6364

Mariah Carey, zangeres en ‘all-round diva’, speelt de hoofdrol in de nieuwe campagne voor Hostelworld. In een commercial van maar liefst 3 minuten zien we hoe de celebrity door een foutje van haar personeel in een hostel belandt, en het daar natuurlijk prima naar haar zin blijkt te hebben. 50 Cent, Charlie Sheen en Chris Eubank maakten eerder al hun opwachting als onverwachte beroemde gasten van de hostelboekingsite.

De spot is gemaakt door Lucky Generals en geregisseerd door Blink’s Nick Ball. ,,Veel mensen weten nog steeds niet hoeveel hostels veranderd zijn in het afgelopen decennium,” aldus Marek Mossakowski, global head of brand bij Hostelworld over de campagne. ,,We hebben tegenwoordig alle faciliteiten die je zou verwachten in een dure accommodatie, maar voor een betaalbare prijs en met een aanwezige gemeenschap van gelijkgestemde reizigers om ervaringen mee uit te wisselen.” Over de keuze voor Carey zegt hij: ,,Zelfs mensen met de hoogste standaarden kunnen ‘hostel believers’ worden en grotere diva’s dan Mariah Carey bestaan er niet.”

De promotie voor Hostelworld bestaat uit een online en PR-campagne waarin we zien hoe Carey met haar complete entourage arriveert in een hostel. Een van haar assistenten blijkt het hostel te hebben aangezien voor een hotel. Uiteraard eist Carey een privékamer en die heeft het hostel ook. Samen met een half-ontblote tandenpoetsende man deelt ze de lift naar haar tijdelijke onderkomen. De kamer voldoet voor de diva, dus ‘even divas are believers’. De zangeres geeft ’s avonds zelfs een showtje weg in de hostelbar, compleet met duiven en een ventilator als windmachine. Tot groot plezier van de gasten en het personeel.