Echte medewerkers in commercials State Farm

Echte medewerkers in commercials State Farm
3448

In de nieuwe campagne van de Amerikaanse verzekeringsmaatschappij State Farm figureren echte medewerkers van het bedrijf vanuit het hele land. De vijf commercials van de campagne ‘Here to Help … Go Right’ zijn gemaakt door DDB Chicago. In de spotjes zien we medewerkers in een komische situatie, waarin ze hun behulpzame professionele zelf blijven.

 
Ze worden gebeld met vreemde en lachwekkende verzekeringszaken. De spotjes laten zien hoe de medewerkers van State Farm reageren als een verzekerde zich meldt na een ongeluk en aanspraak doet op zijn verzekering. De puntjes in de campagnenaam worden in iedere commercial gevuld met een nieuw verhaal waarbij State Farm te hulp schiet.

Zo kan medewerker Ben een man vertellen dat hij verzekerd is nadat hij slachtoffer is geworden van een berucht gat in de weg. En vertelt Zachary een dame die belt nadat haar ‘she shed’ vlam heeft gevat dat ook dat onder haar verzekering valt.

Bezoekers van Creative Works kozen de campagne als ‘US Creative Work of the Week’ vanwege de eerlijkheid van de medewerkers en omdat ze zich zo natuurlijk bewegen voor de camera. Het is ook wel verfrissend om te kijken naar echte mensen die hun echte werk uitvoeren in plaats van naar ingehuurde acteurs of filmsterren die doen alsof.

 
https://youtu.be/HwkuNRaTNWY

 
https://youtu.be/Ffs4gSJjjV4

 
https://youtu.be/QLCvS6kMJkQ