Digitaal boodschappenlijstje bij Jumbo

Digitaal boodschappenlijstje bij Jumbo
0
0
2136

Jumbo komt met een mobiele app waardoor het papieren boodschappenlijstje binnenkort verleden tijd is. Door de Jumbo app te openen en de gewenste boodschappen in te spreken, kunnen klanten digitale boodschappenlijstjes ook met hun stem opstellen en aanvullen.

Uit het persbericht van de supermarkt dat gisteren nog een ander succesje boekte doordat het management van Max Verstappen de rechtszaak tegen Picnic won : ,,Iedereen herkent het: tijdens het koken zie je dat de aardappels bijna op zijn. Het enige wat je hoeft te doen, is de app te openen en te beginnen met spreken.’’

Diverse technologieën, zoals Siri - de digitale assistent van Apple - zorgen ervoor dat de app een stem hoort én kan interpreteren. Daarnaast haalt een speciale techniek bruikbare informatie uit grote hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde data. ,,Eind september start een pilot voor de stemfunctie, die we vrijgeven voor duizend gebruikers. Zo krijgen we beter inzicht in het gebruik van de klant en kunnen we hierop inspelen,’’ aldus Roy van Keulen van Jumbo. Vooralsnog is de spraakfunctie alleen beschikbaar voor iOS, in de toekomst zal dit ook gelden voor Android-apparaten.
 

MEEPRATEN OVER DIT ONDERWERP? REAGEER

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft