De 5 meest opvallende Valentijnsdag-campagnes

De 5 meest opvallende Valentijnsdag-campagnes
0
0
1078

Ah, Valentijnsdag! De ideale dag voor merken om creatief aan de slag te gaan met een romantische en vooral opvallende campagne of actie. Frank.news selecteerde speciaal voor alle romantici een top vijf van de meest opvallende.

 
1 Burger King's Adult's Meal
Burger King komt in Brazilië wel met een heel speciaal menu: de 'adult' maaltijd doos die alleen verkrijgbaar is voor mensen ouder dan 18 jaar en vanaf 18.00 uur ‘s avonds. Romantisch om je geliefde mee te verrassen, inclusief twee Whoppers, frietjes en twee biertjes. Nog spannender zijn de 'romantische speeltjes' die je erbij krijgt. Een soort Happy Meal voor volwassenen zeg maar.

frank.news-De 5 meest opvallende Valentijnsdag-campagnes

2 Ikea's Valentijnsdiner
Bij verschillende Ikea-vestigingen in Nederland kunnen singles zich verzamelen voor een gratis romantisch Valentijnsdiner. Voor slechts 5 euro kun je genieten van een dineetje met Zweedse gehaktballetjes. Mochten de singles daar nou niemand vinden waar hun hart sneller van gaat kloppen, dan is er een speciale ruimte ingericht waar je je nieuwste Tinder-foto kan laten maken. Inclusief visagist die de singles nog mooier op de gevoelige plaat laat zetten.

frank.news-De 5 meest opvallende Valentijnsdag-campagnes

3 Google's Valentijns-doodle
Google komt op Valentijnsdag met een speciale doodle waarbij we twee schubdieren (Pangolins) zich zien voorbereiden op Valentijnsdag. Vervolgens wordt er een mooi vormgegeven spel gestart waarbij je met de toetsen van je toetsenbord het schubdier al rollend kunt voortbewegen. Onderweg kom je obstakels tegen waar je overheen moet springen. Het doel is natuurlijk: de twee verliefde schubdieren bij elkaar brengen.

frank.news-De 5 meest opvallende Valentijnsdag-campagnes

4 Siri's stemassistent op Valentijnsdag
Apple heeft Siri speciaal voor Valentijnsdag voorzien met een aantal vragen en verzoeken, van een reserveren van een romantisch restaurant tot het kiezen van een playlist. Siri heeft zelfs wat suggesties voor openingszinnen die je op een potentiele date kunt loslaten. Als we Siri zelf vragen wie 'haar' Valentijn is antwoord ze ,,Ik heb geen Valentijn, maar ik heb liever een mooie filosofie." Tja.

frank.news-De 5 meest opvallende Valentijnsdag-campagnes

5 Tele2 geeft gratis 2GB op Valentijnsdag
Op Valentijnsdag gebruiken we steeds vaker onze mobiele telefoon om een geliefde te verrassen of om op zoek te gaan naar een date. Daarom geeft Tele2 gratis 2GB data cadeau aan zijn gebruikers tot 23.59 uur vanavond. Of ze dat nu gebruiken om elke vijf minuten een romantische Snapchat te sturen, te swipen op Tinder of hun geliefde overladen met smsjes. Dat mogen ze helemaal zelf weten.

frank.news-De 5 meest opvallende Valentijnsdag-campagnes

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MEEPRATEN OVER DIT ONDERWERP? REAGEER

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft