Coca-Cola’s ‘Holidays’ suikervrij

Coca-Cola’s ‘Holidays’ suikervrij
190

Het is ieder jaar vaste… prik: net voor de feestdagen komt Coca-Cola met de campagne ‘Holidays are Coming’. Dit jaar bouwt het merk deze rond het Zero Sugar-merk, de verbeterde versie van Coke Zero, schrijft The Drum. De campagne bestaat in Groot-Brittannië onder meer uit de befaamde Coca-Cola trucktour en een tv-commercial van Studio Lambert, die nog niet gelanceerd is.

,,We zullen voortbouwen op het succes van Coca-Cola Zero Sugar en dat zal deze Kerst dan ook het middelpunt vormen van alle onze marketing. En we zorgen ervoor dat onze campagne fris en relevant blijft door een aantal nieuwe innovatieve media-investeringen,” vertelt Aedamar Howlett, marketing director voor Coca-Cola GB.

Ondanks de focus op deze nieuwe, ‘gezondere’ cola, komen alle onderdelen die voor velen synoniem zijn voor de donkere dagen voor Kerst ook dit jaar gewoon terug. Er is een verlichte trucktour (in het Verenigd Koninkrijk vanaf 11 november op 42 plekken) en de door Sundblom bedachte versie van de Kerstman is ook weer van de partij. Wel maakt de truck dit keer een paar extra stops bij recycle-centra om recycling aan te moedigen.

,,Coca-Cola is synoniem voor Kerstmis en het is geen geheim dat onze Holidays are Coming-campagne het begin van de feestdagen markeert. Dit jaar zijn we trouw gebleven aan ons erfgoed en is onze campagne gebouwd op nostalgie en Kersttraditie,” aldus Howlett. Naast radio-, tv- en bioscoopreclame komt er dit jaar ook reclame op bussen en zijn speciale Snapchat filters in de maak.