Candid Group en Pervorm bundelen krachten

Candid Group en Pervorm bundelen krachten
0
0
2522
Candid Group en Pervorm bundelen krachten
Grootste onafhankelijke medianetwerk gaat samenwerking aan met digitaal marketingspecialist

AMSTERDAM – Candid Group, het grootste onafhankelijke Nederlandse netwerk van media-, marketing- en communicatiebureaus, en digitaal marketingspecialist Pervorm gaan een strategische samenwerking aan. Doel is te profiteren van elkaars specialisaties en expertises.

 
Deze strategische samenwerking voegt additionele expertise toe aan zowel Candid Group als Pervorm. De partijen hebben daardoor toegang tot elkaars kennis en kunde. Zonder de eigen expertise te verliezen zijn zij hierdoor in staat een breder pallet aan diensten te bieden. Candid Group telt inmiddels negen bedrijven, waaronder de mediabureaus M2Media en Stroom, marktonderzoeksbureau Vostradamus, ontwikkelingsbureau Lavinci en shared service center Het Mediakantoor.

 
Met de samenwerking laat Candid Group opnieuw zien dat het vastberaden is in zijn missie om onafhankelijke Nederlandse bureaus samen te brengen binnen één netwerk. Door die gebundelde media- en consolidatiekracht kunnen de individuele bureaus samen krachtiger optrekken. Met als doel: Nederlandse merken beter te laten communiceren. Gérard Ghazarian, CEO Candid Group: “Wij willen de afstand tussen merk en gebruiker verkleinen. Met deze samenwerking zetten wij weer een stap richting ons ideaalbeeld.”

 
Pervorm was één van de eerste bureaus in Nederland die data, media en creatie bij elkaar bracht voor marketingdoeleinden. Giuseppe Salvaggio, medeoprichter en partner van Pervorm: “In Candid Group hebben wij een partner met dezelfde kijk op de marketing- en communicatiebranche gevonden. Wij geloven in een flexibele organisatie die volledig focust op de specifieke uitdagingen van haar klanten. Naast ons optimalisatie specialisme groeit onze consultancy tak net zo hard. De samenwerking met de Candid Group stelt ons in staat deze focus te vergroten.”
 

MEEPRATEN OVER DIT ONDERWERP? REAGEER

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft