BALR werkt samen met Bijenkorf

balr
0
0
1886

Kledingmerk BALR lijkt zich steeds meer te richten op de fysieke winkels. Deze week opent het een zaak in Utrecht en het heeft ambities om in Berlijn een store te lanceren.

Die retailexpert Hans van Tellingen zei misschien helemaal niet van die gekke dingen bij ons op frank.news. Hij voorspelt dat webshops zonder fysieke winkels het lastig hebben en deze ontwikkeling lijken de online retailers ook steeds meer in te zien.

Online kledingmerk BALR beweegt zich bijvoorbeeld steeds meer op de markt van de klassieke winkels. Het populaire label, opgericht in 2013 door onder anderen voetballer Demy de Zeeuw, heeft al een winkel in de Amsterdamse Kalverstraat en deze week volgt nog een vestiging in Utrecht. Bovendien gaat het volgend jaar samenwerken met de Bijenkorf.

De wereld veroveren
CEO Juul Manders geeft in een interview 
met RetailTrends (waar we een beetje fan van zijn) aan dat de ambities van BALR groots zijn. Het merk, op de kaart is gezet door voetballers, zal dit jaar groeien van 7,5 naar 18 miljoen euro. In 2022 wil het een omzet van 100 miljoen euro 'doen' en uiteindelijk moet het zelfs een Top 20 global merk zijn. ,,Je moet hoog inzetten. Het is een gezonde ambitie om als merk de wereld te willen veroveren.''

Het merk heeft verder fysieke winkels in de outlets van Roermond en Lelystad. Bovendien bekijkt BALR serieus de mogelijkheid om een winkel in Berlijn te openen. 

 

MEEPRATEN OVER DIT ONDERWERP? REAGEER

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft