Amazon kan zelfs de dagen langer maken

Schermafbeelding-2018-07-05-om-13.34.19
0
0
1938

Amazon kondigde deze week aan de jaarlijkse 'dag' waarop vaste klanten extra korting krijgen met een halve dag te verlengen. 'Prime Day' start dit jaar op 16 juli om drie uur 's middags en duurt 36 uur. Prime-leden, die jaarlijks 119 dollar betalen voor hun lidmaatschap van Amazon, kunnen dan rekenen op ,,meer dan een miljoen exclusieve deals," aldus Amazon.

Door de duur van de jaarlijkse actie te verlengen, lukt het Amazon al om de wereldwijde pers te halen met de ledendag. Het bedrijf plaatst daarnaast in steden over de hele wereld gigantische 'Smile boxes'. Vlak voor Prime Day worden deze verrassingsdozen in onder andere New York, Los Angeles, Londen, Tokyo en Milaan 'unboxed' waarmee in iedere stad een eigen event bekend wordt gemaakt.

,,Prime-leden zullen genieten van een dag (plus een halve) van onze beste deals, met 36 uur om meer dan een miljoen aanbiedingen wereldwijd te shoppen," zegt Jeff Wilke, Amazon chief executive of worldwide consumer, in een verklaring, aldus The Drum. ,,Nieuw dit jaar is dat leden exclusieve Prime Day-lanceringen 'mogen' kopen van honderden merken over de hele wereld, kunnen besparen bij Whole Foods Market (de keten die Amazon afgelopen jaar overnam) en naar verrassingsevenementen kunnen gaan die 'unboxed' worden via de enorme Smile boxes in de grote steden. Meer dan honderd miljoen betalende Prime-leden van over de wereld zullen dit onze beste Prime Day-viering tot nu toe vinden."

Bekijk hier een promo voor de 'Smile boxes' van Amazon: 

MEEPRATEN OVER DIT ONDERWERP? REAGEER

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft