Deze naakte Zweden maken Absolut wodka

Deze naakte Zweden maken Absolut wodka
0
0
2816

Absolut maakte een introductiefilmpje met eigen medewerkers om te laten zien dat het wodkamerk zich voor de volle 100 procent inzet voor openheid en transparantie. Meer merken doen dat, dus niks nieuws zou je denken. Maar het filmpje ‘The Vodka with Nothing to Hide’ is toch net iets anders: alle medewerkers die erin figureren zijn namelijk volledig naakt.

Gunnar, de host in het filmpje, neemt de kijker vanuit een Zweeds veld mee in de wereld van Absolut wodka. De naakte Gunnar - ter geruststelling: zijn geslachtsdelen zijn geblurrd - laat ons het lokale Åhus-tarwe zien waarvan de wodka gemaakt wordt en stelt ons voor aan boer Lars, die eveneens naakt is. Gunnar leidt de kijker daarna rond door de Åhus-meren, Absoluts fietsstation en de fabriek, die gevuld blijkt te zijn met naakte mensen, die hij nog even iets verteld over het CO2-neutrale destillatieproces van Absolut, duurzaamheid en de progressieve productiewijze.

Omringt door zijn naakte collega’s besluit Gunnar met de boodschap dat ,,de belangrijkste ingrediënten van Absolut onze mensen zijn”. In het bijbehorende persbericht maakte Absolut voor de volledigheid wel nog even duidelijk dat de naaktheid als metafoor gezien moet worden en dat de werknemers van de destilleerderij normaal gesproken volledig gekleed aan het werk zijn. En dat is een hele geruststelling.

https://youtu.be/02e9klKUN0Y[/embed]

Het filmpje is gemaakt door Sam Hibbard en komt uit de koker van BBH Londen. Het is onderdeel van het merkplatform ‘Create a Better Tomorrow, Tonight’.

 

MEEPRATEN OVER DIT ONDERWERP? REAGEER

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft