Deel 4 videoserie over contentmarketing: Nancy Schuurmans

 

Contentmarketing werkt wel, maar het resultaat is moeilijk te meten. ,,Het draagt bij aan een positieve merkbeleving en ook aan conversie, maar harde cijfers zoals: content heeft voor 20 procent meer omzet gezorgd. Dat is lastig,” zegt marketeer content Nancy Schuurmans van coöperatie DELA

 

 

In de videoserie van Studio Dokter De Graaf en frank.news laten we deze keer contentstrateeg, online marketeer en brandmarketeer Nancy Schuurmans aan het woord. Voor DELA werkte ze mee aan diverse onderscheiden campagnes waarin contentmarketing een belangrijke rol speelt.

 

Volgens haar haal je met korte video’s voor 20.000 euro veel meer bereik uit je mediabudget dan met commercials voor 2 ton. Die kun je op verschillende kanalen in stukjes uitzenden. Contentmarketing is zo belangrijk tegenwoordig, dat merken er niet omheen kunnen. Het is geen keuze om het niet te doen, stelt Schuurmans. ,,Maar de informatieconcurrentie is enorm. Je concurreert met iedereen als het gaat om tijd en aandacht van mensen.”

 

BEKIJK OOK DEEL 1 VAN DE VIDEOSERIE OVER CONTENTMARKETING: CARLIJN POSTMA

‘Als je publiek niet naar je verhaal wil luisteren, hoef je het niet te vertellen’

 

BEKIJK OOK DEEL 2 VAN DE VIDEOSERIE OVER CONTENTMARKETING: AART LENSINK

‘Middelmaat is een no-go-area in contentmarketing’

 

BEKIJK OOK DEEL 3 VAN DE VIDEOSERIE OVER CONTENTMARKETING: ATIE DE HEER

‘Doe aan contentmarketing op alle niveaus of doe het niet’

 

Pin It on Pinterest

Shares