Snap Inc. heeft een startup overgenomen die het offline succes van online marketingcampagnes in kaart kan brengen: Places. Met behulp van de kennis van Places kan Snap beter hard gaan maken dat advertenties op Snapchat mensen ook echt naar de winkels krijgen.

Snap heeft de overname inmiddels bevestigd. De overnameprijs maakte het bedrijf echter (nog) niet bekend, maar er wordt gesproken over een bedrag dat – inclusief aandelen – de 200 miljoen dollar overstijgt. Places is gevestigd in Seattle. De startup zal onafhankelijk blijven opereren en aangestuurd blijven worden door de huidige CEO, David Shim. Shim gaat rapporteren aan Imran Khan, Snap’s CSO.

Sinds de beursgang van Snap in maart dit jaar is de organisatie op overnamepad. Daarbij richt Snap zich met name op bedrijven die kunnen aantonen dat adverteren op Snapchat leidt tot meer klanten en meer omzet voor adverteerders.

Pin It on Pinterest

Shares