Zuid-Koreaanse drama-series zijn internationaal gezien populair. Niet gek dus dat Netflix hier een graantje van meepikt. De streamingdienst komt dit jaar met de Zuid-Koreaanse serie ‘Love Alarm’.

 

Love Alarm gaat over een app die kan detecteren of iemand in jouw omgeving gevoelens voor je heeft en over de gebruikers ervan. Netflix gaat deze eerste  12-delige serie internationaal uitzenden vanaf 2018.

 

Voor Netflix is de introductie van Love App een logische stap, aangezien de Koreaanse drama’s al jaren populair zijn in Azië en ook wereldwijd een sterke fanbase hebben. De streamingdienst heeft zelfs beloofd om met ruim 1.000 uur aan originele content uit Korea te komen dit jaar. Tegelijkertijd zien we dat het internationale gebruik van Netflix stagneert. Er is meer originele content nodig om nieuwe abonnees te werven. We zullen zien of de Aziatische films en series daar aan bij zullen dragen.

Pin It on Pinterest

Shares