In de nieuwe reclamespot van Tinder lijkt het er even op dat de dating app een soort virtual reality-beleving heeft gelanceerd. Kijk je de video helemaal af, dan blijkt er wat anders te worden gepromoot.

 

Twee letters: VR. Denk aan: virtual Reality. Maar ze staan ook voor ‘Very Real’ volgens Tinder. ,,We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om mensen bij elkaar te brengen”, zegt de voice-over in het spotje. Aan het einde wordt duidelijk dat met VR niet de VR-bril wordt bedoeld, maar twee mensen die elkaar echt aankijken. Het bedrijf dat groot is geworden door zijn dating app spoort mensen aan om elkaar in het echt te ontmoeten.

Als reactie schrijft Tinder op zijn blog: ,,Het lijkt er op dat bijna iedereen bezig is met het lanceren van VR-headsets. Als techbedrijf voelde wij ons daarom geïnspireerd om hiermee aan de haal te gaan. Maar ondertussen is onze missie altijd geweest dat we mensen bij elkaar willen brengen. Door echte belevingen in de echte wereld. VR is juist het tegenovergestelde”.

 

Bekijk het spotje hieronder.

Pin It on Pinterest

Shares