Virtual reality is booming. De VR brillen van HTC en Oculus gaan als warme broodjes de toonbank over. Maar wacht eens. Wat nou als er nu al een opvolger van deze technologie op het punt staat zich te manivesteren? Startup Magic Leap is er al mee bezig. Zij werken aan een speciale headseat die augmented reality (AR) toont. Hiermee overlappen virtuele beelden de echte wereld. En als alles volgens plan verloopt, zal het in staat zijn om alle schermen in je leven te vervangen.

Natuurlijk staat het bedrijf hiermee nog in de kinderschoenen. Magic Leap heeft alleen nog maar demo’s van het prototype headsets aan een handvol mensen gegeven. En het is nog onduidelijk hoe het apparaat eruit zal zien. Net zo groot als de huidige VR brillen? Of toch een slag kleiner en praktischer? Feit is wel dat het bedrijf op het punt is waar het kan beginnen met het migreren van VR naar AR. Een ontwikkeling om in de gaten te houden.

 

Pin It on Pinterest

Shares