Met een speciale virtual reality bril op films kijken. Het is op dit moment wereldwijd een grote rage aan het worden. Heb je zelf nou niet zo’n bril? Dan biedt de eerste virtual realitybioscoop in Amsterdam uitkomst.

 

Hier bekijk je op een vaste plek virtual realityfilms. In deze bioscoop krijg je als bezoeker een bril en een koptelefoon. Vervolgens neem je plaats in speciale draaistoelen en kies je uit een filmpakket.

Na de opening in Amsterdam volgen er als het aan de initiatiefnemers van de Virtual Reality Cinema ligt nog meer steden, zoals Berlijn, Parijs en Londen. Het is niet de bedoeling dat deze manier van filmkijken de traditionele bioscoop zal vervangen, maar mensen die interesse hebben in virtual reality een extra ervaring te bieden, aldus de bedenkers.

Meer info: https://thevrcinema.com

 

Pin It on Pinterest

Shares